“Onze kracht is de combinatie

van talent en ervaring.”

sdr
vloer_5a
sdr

BUREAU

Spring architecten is een gerenommeerd Rotterdams architectenbureau, dat al meer dan 100 jaar als belangrijkste missie heeft om ieder bouwplan te vertalen in een gebouw waar haar opdrachtgevers meer dan tevreden mee zijn.

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers brengen onze mensen tot op detailniveau in kaart wat de wensen zijn en wat maximaal haalbaar is voor het beschikbare budget. Door te luisteren, te onderzoeken en te inspireren komen we uiteindelijk tot een stevig ontwerp, dat als betrouwbare leidraad dient voor het bouwproces.

Dat proces verloopt dankzij onze begeleiding soepel, voorspelbaar én volgens planning. Het resultaat is een gebouw, dat zich naadloos voegt in zijn omgeving en daar de nodige kwaliteit aan toevoegt. Niet in de laatste plaats, omdat het voldoet aan alle eisen van deze tijd: duurzaam en energiezuinig, flexibel, intelligent en innovatief.

Spring architecten: Onze kracht is de combinatie van talent en ervaring.

TEAM

TIMO VAN DALEN

medewerker communicatie | modelleur

Timo houdt zich bezig met sociale media en begeleidt zijn collega's met modelleren. Naast deze werkzaamheden volgt hij de Master Architectuur aan TU Delft

DIRK BOTS

projectleider

Dirk leidt als ervaren projectleider complexe projecten met focus op projectcoördinatie, technisch ontwerp en bouwmanagement van ontwerp tot realisatie.

JOKE VAN DRUENEN-HOFSTRA

officemanager

Joke is degene die regelt wat er geregeld moet worden. Ze neemt een deel van de marketingwerkzaamheden voor haar rekening en brengt verbindingen tot stand.

LAURA GABRIELS

assistent ontwerper | modelleur

Laura geeft projectondersteuning en heeft haar afstudeeronderzoek bij Spring afgerond. Ze volgt nu de deeltijd opleiding architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

LUCIA GIMÉNEZ

architect

Lucía is een gedreven architect opgeleid in Madrid. Ze heeft in haar werk een mooie balans gevonden tussen haar Mediterrane roots en de Nederlandse bouwcultuur.

ALFONS HAMS

architect | directeur

Alfons Hams is een gedreven architect die zijn inspiratie vindt in mensen en hun omgeving om dit vervolgens tot uitdrukking te laten komen in zijn ontwerpen.

Lees meer »

ANNEKE HEINS

architect

Anneke is architect en zij werkt aan vele woningbouw en utiliteitsprojecten. Haar kritische kijk op de projecten en het blijven bevragen leidt vaak tot nieuwe inzichten.

REINIER KOK

projectmanager

Met ervaring in duurzaamheid en installatie-techniek faciliteert Reinier integrale ontwerp-processen die leiden tot gezond binnen-klimaat, lage milieu-impact en laag energieverbruik.

Hans de Moor
HANS DE MOOR

architect

Hans de Moor wil dromen en belangen van opdrachtgevers en gebruikers verbeelden door inlevingsvermogen en creativiteit. Het gaat hem om het...

Lees meer »

JAN LUTJENHUIS

BIM modelleur

Jan is door zijn jarenlange ervaring één van de specialisten op het gebied van 3D-BIM. Jan zet zich met plezier in om gedurende het gehele traject betrokken te blijven en input te leveren.

AMIRA SEHOVIC

BIM modelleur

Amira is bij Spring architecten bouwkundig modelleur van het eerste uur. Door haar jarenlange ervaring is zij één van de specialisten op het gebied van 3D-BIM.

Jurjen Vermeer
JURJEN VERMEER

architect | partner

Jurjen is een gedreven architect met oog voor detail. Hij heeft een brede kennis en veel ervaring in het ontwerpen van (complexe) onderwijsprojecten en multifunctionele voorzieningen.

Lees meer »

LAURA VLEMMINGS

financiële administratie | controller

Laura is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ze ondersteunt zowel de partners als de medewerkers met allerhande (administratieve) werkzaamheden.

TJERK VAN DE WETERING

architect | directeur

Tjerk is een gedreven teamspeler. Het vertalen van het programma van eisen naar een ruimtelijk concept is één van zijn sterke eigenschappen. Een intensieve samenwerking met de opdrachtgever

Lees meer »

BART-JAN VAN WIJK

assistent ontwerper | modelleur

Bart-Jan volgt de deeltijdopleiding architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Bij Spring geeft hij projectondersteuning als assistent ontwerper/modelleur.

MILOU VAN ZOMEREN

junior ontwerper | modelleur

Milou geeft projectondersteuning als assistent ontwerper/modelleur en volgt daarnaast de deeltijd opleiding architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

NIEUWS