“Onze kracht is de combinatie

van talent en ervaring.”

sdr
vloer_5a
sdr

BUREAU

Spring Architecten is een gerenommeerd Rotterdams architectenbureau, dat al meer dan meer dan 100 jaar als belangrijkste missie heeft om ieder bouwplan te vertalen in een gebouw waar zijn opdrachtgevers meer dan tevreden mee zijn.

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers brengen onze mensen tot op detailniveau in kaart wat de wensen zijn en wat maximaal haalbaar is voor het beschikbare budget. Door te luisteren, te onderzoeken en te inspireren komen we uiteindelijk tot een stevig ontwerp, dat als betrouwbare leidraad dient voor het bouwproces.

Dat proces verloopt dankzij onze begeleiding soepel, voorspelbaar én volgens planning. Het resultaat is een gebouw, dat zich naadloos voegt in zijn omgeving en daar de nodige kwaliteit aan toevoegt. Niet in de laatste plaats omdat het voldoet aan alle eisen van deze tijd: duurzaam en energiezuinig, flexibel, intelligent en innovatief.

Spring Architecten: Onze kracht is de combinatie van talent en ervaring.

TEAM

Rick Bijlsma

assistent ontwerper

Rick geeft als assistent ontwerper ondersteuning aan de architecten. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring opgedaan op verschillende bureaus.

Laura Gabriels

assistent ontwerper

Laura geeft projectondersteuning en heeft haar afstudeeronderzoek bij Spring afgerond. Ze is zeer gemotiveerd om te starten aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst

Alfons Hams

architect | directeur

Alfons Hams is een gedreven architect die inspiratie vindt in mensen en hun omgeving en deze insteek tot uitdrukking laat komen in zijn ontwerpen. Lees meer »

Anneke Heins

ontwerper

Anneke is als ontwerper werkzaam aan vele woningbouw en utiliteitsprojecten. Haar kritische kijk op de projecten en het blijven bevragen leidt vaak tot nieuwe inzichten.

Erik Kooij

adviseur

Zijn credo is verbinden, verbeteren en verdienen. Als adviseur neemt hij onverdroten het voortouw om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Hans de Moor
Hans de Moor

architect | directeur

Hans de Moor wil dromen en belangen van opdrachtgevers en gebruikers verbeelden door inlevingsvermogen en creativiteit. Het gaat hem om het... Lees meer »

Irene Paalvast

office manager

Irene is degene die regelt wat er geregeld moet worden. Ze neemt een deel van de marketingwerkzaamheden voor haar rekening en brengt verbindingen tot stand.

Paul Schiereck

BIM modelleur

Paul levert met zijn nuchtere en meedenkende werkwijze een grote bijdrage aan de projecten. Zijn interesse voor zowel bouwkunde als esthetiek zijn bijzonder waardevol.

Amira Sehovic

BIM modelleur

Amira is bouwkundig modelleur van het eerste uur. Door haar jarenlange ervaring is zij één van de specialisten op het gebied van 3D-BIM.

Eric Strookman

projectcoördinator | BIM manager

Eric heeft ruime ervaring in het begeleiden van complexe projecten. Hij is in staat om de belangen van de projectpartners te wegen en in goede banen te leiden.

Jurjen Vermeer
Jurjen Vermeer

architect | partner

Jurjen is een gedreven architect met oog voor detail. Hij heeft brede kennis en veel ervaring in het ontwerpen van (complexe) onderwijsprojecten en... Lees meer »

Laura Vlemmings

financiële administratie | controller

Laura is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ze ondersteunt zowel de partners als de medewerkers met allerhande (administratieve) werkzaamheden.

NIEUWS

Zomergroet!

De zomervakantie staat voor de deur. Voor velen is het tijd om even gas terug te nemen en te genieten van een welverdiende vakantie.