“Onze kracht is de combinatie

van talent en ervaring.”

sdr
vloer_5a
sdr

BUREAU

Spring architecten is een gerenommeerd Rotterdams architectenbureau, dat al meer dan meer dan 100 jaar als belangrijkste missie heeft om ieder bouwplan te vertalen in een gebouw waar zijn opdrachtgevers meer dan tevreden mee zijn.

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers brengen onze mensen tot op detailniveau in kaart wat de wensen zijn en wat maximaal haalbaar is voor het beschikbare budget. Door te luisteren, te onderzoeken en te inspireren komen we uiteindelijk tot een stevig ontwerp, dat als betrouwbare leidraad dient voor het bouwproces.

Dat proces verloopt dankzij onze begeleiding soepel, voorspelbaar én volgens planning. Het resultaat is een gebouw, dat zich naadloos voegt in zijn omgeving en daar de nodige kwaliteit aan toevoegt. Niet in de laatste plaats omdat het voldoet aan alle eisen van deze tijd: duurzaam en energiezuinig, flexibel, intelligent en innovatief.

Spring architecten: Onze kracht is de combinatie van talent en ervaring.

TEAM

Rick Bijlsma

assistent ontwerper | modelleur

Rick biedt ruime projectondersteuning. Hij heeft al veel ervaring opgedaan met nieuwbouw en herbestemmings-interieuropgaven bij diverse bureaus.

Dirk Bots

projectleider

Dirk is een ervaren projectleider van complexe projecten. Zijn focus ligt op projectcoördinatie, technisch ontwerp en bouwmanagement van schetsontwerp tot realisatie.

Timo van Dalen

stagiair bouwkunde

Timo werkt aan zijn afstudeeronderzoek inzake demontabel bouwen en onderzoekt hoe circulariteit kan worden geïmplementeerd in Spring's visie op onderwijsgebouwen.

Joke van Druenen-Hofstra

officemanager

Joke is degene die regelt wat er geregeld moet worden. Ze neemt een deel van de marketingwerkzaamheden voor haar rekening en brengt verbindingen tot stand.

Laura Gabriels

assistent ontwerper | modelleur

Laura geeft projectondersteuning en heeft haar afstudeeronderzoek bij Spring afgerond. Ze is dit jaar gestart met de deeltijd opleiding architectuur aan de RAvB

Lucía Giménez

architect

Lucía is een gedreven architect opgeleid in Madrid. Ze heeft in haar werk een mooie balans gevonden tussen haar Mediterrane roots en de Nederlandse bouwcultuur.

Alfons Hams

architect | directeur

Alfons Hams is een gedreven architect die inspiratie vindt in mensen en hun omgeving en deze insteek tot uitdrukking laat komen in zijn ontwerpen. Lees meer »

Anneke Heins

architect

Anneke is architect en zij werkt aan vele woningbouw en utiliteitsprojecten. Haar kritische kijk op de projecten en het blijven bevragen leidt vaak tot nieuwe inzichten.

Erik Kooij

adviseur

Zijn credo is verbinden, verbeteren en verdienen. Als adviseur neemt hij onverdroten het voortouw om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Hans de Moor
Hans de Moor

architect | directeur

Hans de Moor wil dromen en belangen van opdrachtgevers en gebruikers verbeelden door inlevingsvermogen en creativiteit. Het gaat hem om het... Lees meer »

Amira Sehovic

BIM modelleur

Amira is bij Spring architecten bouwkundig modelleur van het eerste uur. Door haar jarenlange ervaring is zij één van de specialisten op het gebied van 3D-BIM.

Léon Silderhuis

assistent ontwerper | modelleur

Léon volgt de deeltijdopleiding architectuur aan de RAvB. Bij Spring geeft hij projectondersteuning als assistent ontwerper/modelleur.

Jurjen Vermeer
Jurjen Vermeer

architect | partner

Jurjen is een gedreven architect met oog voor detail. Hij heeft brede kennis en veel ervaring in het ontwerpen van (complexe) onderwijsprojecten en... Lees meer »

Laura Vlemmings

financiële administratie | controller

Laura is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ze ondersteunt zowel de partners als de medewerkers met allerhande (administratieve) werkzaamheden.

Tjerk van de Wetering

architect | directeur

Tjerk is een gedreven teamspeler. Het vertalen van het programma van eisen naar een ruimtelijk concept is één van zijn sterke eigenschappen.Lees meer »

NIEUWS

Zomergroet!

De zomervakantie staat voor de deur. Voor velen is het tijd om even gas terug te nemen en te genieten van een welverdiende vakantie.