Revius Lyceum

VO Magazine – Rector Ilse van Eekelen over het Revius Lyceum, Doorn:

“Het gebouw is prachtig, maar heeft ook echt iets veranderd bij de leerlingen. Ze gaan nu uit zichzelf werken aan de tafels en stoelen die we in de gangen hebben geplaatst. (….) Ik vind het echt volwassen gedrag dat ze daar laten zien.”

Bekijk het project »

3380_Revius

Melanchthon, Berkroden

Conny Boegheim, adjunct-directeur Melanchthon, Berkroden:

“Het is precies geworden wat we ervan dachten; het klopt! Mede dankzij een goede architect die met het onderwijs meedacht. Het is een gebouw geworden waar je graag wilt zijn. Een fantastische school voor fantastische leerlingen.”

Bekijk project »

3293_Melanchthon1

De Trefkoele+

Voorzitter van De Trefkoele+ Simon Peerdeman legt uit:

“Allereerst is een transparant en uitnodigend gebouw nodig. Je komt hier nu binnen en overziet in één oogopslag het totale gebouw. Met honderd bezoekers is het kleinschalig, maar ook als de hal bomvol zit heb je niet het gevoel dat je in een heel groot gebouw zit. Dat maakt dat het prettig voelt.” 

Bekijk project »

3298_DeTrefkoele

MFA ’t Berflo Es

Twentse Courant – Herman Haverkate over MFA ‘t Berflo Es, Hengelo:

“Lopen door het gebouw is een bijzondere ervaring. Een soort van eindeloze rondgang rond een middelpunt, door een omgeving die steeds weer verandert. (….) Dit gebouw staat er niet voor zichzelf, maar voor de mensen en omgeving.”

Bekijk het project »

3243_Berflo Es

Havo Notre Dame, Ubbergen

Marij van Deutekom, schoolleider Havo Notre Dame, Ubbergen:

“Ik zie leerlingen en personeel genieten van hun school en lekker buiten op de vlonder zitten in de zon. Iedereen doet met meer plezier zijn werk, dat is superleuk om te ervaren en je ziet dat zo’n fysieke omgeving veel bijdraagt aan goed in je vel zitten en dus beter kunnen presteren.’’

Bekijk project »

3143_Ubbergen