GROENE KAART EN COMPLIMENTEN VOOR SROI DONKER CURTIUS!

Van Den Haag Werkt hebben wij de Groene Kaart en de complimenten ontvangen voor onze Social Return inzet op ons project Onderwijscluster Donker Curtius in Den Haag! Met Social return helpt de opdrachtnemer van de gemeente direct of indirect werkzoekenden aan een baan of stageplek.
De maatschappelijke meerwaarde die wordt gecreëerd via Social return past bij het sociale gezicht van SPRING!  Bovendien kan het op termijn goed gemotiveerd en opgeleid personeel opleveren.

Voor Donker Curtius hebben we o.a. stagiairs ingezet die een specifieke opdracht voor het project kregen. Zo is er onderzoek gedaan naar circulariteit in het project, is de inzet van parametrisch ontwerpen onderzocht om tot energie- en milieubesparende maatregelen te komen en zijn er van 3D modellen filmpjes gemaakt, waarmee de medewerkers van de school en de mensen uit de directe omgeving beter geïnformeerd konden worden. Soms waren voor die opdrachten aanvullende trainingen noodzakelijk, waarmee we weer hebben kunnen aan de ontwikkeling van de stagiair voor een betere positie op de arbeidsmarkt.

2023_Compliment_4kant_banner_v1
Groene Kaart Social Return_180089