Nieuwe partner Spring architecten

Per 1 januari 2019 treedt Tjerk van de Wetering, naast Hans de Moor en Alfons Hams, toe tot de directie van Spring architecten. De continuïteit van het bureau, dat al ruim 100 jaar bestaat, krijgt hiermee een nieuwe impuls.

Tjerk studeerde in 2000 af aan de Technische Universiteit in Delft. Na zijn studie heeft hij gewerkt bij Christian de Portzamparc in Parijs en VHP architecten in Rotterdam. Bij deze bureaus, waar architectuur en stedenbouw hand-in-hand gaan, heeft Tjerk aan projecten gewerkt op alle schaalniveaus. In 2006 is Tjerk zijn eigen architectenbureau gestart. Hij heeft zich binnen zijn bureaus, BYTR architecten en O2 Studio, gespecialiseerd in binnenstedelijke (transformatie) opgaven en infrastructurele projecten.

Spring architecten heeft een actieve rol in het maatschappelijke domein en is gespecialiseerd in vernieuwende projecten in de woningbouw, zorg en scholenbouw. Spring architecten richt zich komende tijd op innovaties in de branche om een goed antwoord te kunnen blijven geven op actuele maatschappelijke thema’s. Tjerk gaat zich onder meer richten op een verdere professionalisering van BIM en circulariteit binnen het bureau.