Spring architecten zoekt enthousiaste projectleider

Projectleider

Spring architecten wil vanwege een groeiende orderportefeuille graag in gesprek komen met ondernemende projectleiders die het verschil willen maken. De gezochte projectleider beschikt over de volgende competenties:

– uitstekende communicatieve vaardigheden om processen te besturen;
– motiveren en inspireren van externe en interne ontwerpteams;
– zelfstandig kunnen werken, maar ook richting kunnen geven in teamverband;
– aantoonbare ervaring met gerealiseerd werk in woningbouw, zorg en/of onderwijs;
– op elkaar afstemmen van middelen en werkwijze op om een cultuur te ontwikkelen waarin optimaal gefunctioneerd wordt;
– directie voeren en bouwvergaderingen voorzitten;
– vaardig op het gebied van 3D-software zoals Revit en/of Archicad en aansturen van projecten als BIM-manager.

We zijn op zoek naar bouwkundigen op HBO en/of universitair niveau met minimaal 10 jaar ervaring, die een gedegen kennis combineren met procesvaardigheden. Ben jij een sterke persoonlijkheid die kan schakelen in een uitdagende omgeving zonder het overzicht kwijt te raken? Neem contact op! Referenties zijn welkom.

Spring architecten biedt:

Een inspirerende uitdaging binnen een dynamisch team van 15 enthousiaste medewerkers met een hoge mate van deskundigheid. Er wordt met passie gewerkt aan projecten op het gebied van maatschappelijk vastgoed, projecten die een hoog ambitieniveau nastreven in zowel architectonisch als procesmatig opzicht. Ons bureau is een gezond bedrijf, dat zich kenmerkt zich door professionaliteit, transparantie en collegialiteit. Wij zijn op zoek naar een persoonlijkheid met een eigen inbreng en een frisse blik op het vak. Voor meer informatie of een reactie kun je bellen met Hans de Moor of een email sturen naar info@spring-architecten.nl